1. 10. 2020, 0900 — 1. 10. 2020, 1700
Rezervace byly možné do: 30. 09. 2020
Zaměření: Ostatní
Prvním tématem ze série 4 workshopů školené šéfkuchařem 4**** hotelu je ZVĚŘINA.
Menu pro toto téma, které si vyzkoušíte sami uvařit:
Sušený mufloní hřbet s tuřínem a malinovou omáčkou
Galantina z bažanta s houbami a vlašskými ořechy
Zvěřinové consommé se zeleninou a brandy
Dančí plec na šípkové omáčce se špekovým knedlíkem
Kančí pečeně na bylinkách s dýní a kaštanovým pyré
~
*Podmínkou tohoto workshopu je účast VÝHRADNĚ kuchařů z destinace Českobudějovicko- Hlubocko.
*V případě, že se z jakéhokoli důvodu nebudete moci školení zúčastnit, prosím kontaktujte pí. Čermákovou na e-mail cermakova@cb-hl.cz nebo na tel. 721697991 v ideálním případě nejpozději 3 dny před začátkem akce. Za včasně neomluvenou účast Vám budeme fakturovat částku 500Kč.
Přednášející: Pavel Minář
Místo konání: Fine Food Academy, Lesní kolonie 265, 373 82 Včelná